Nyheder fra redaktionen

Vores årlige udstilling på Rødovre Bibliotek er nu booket til den 16. maj - 13. juni, og vi holder fernisering den 15. maj 17-18.30.

Klubben har modtaget link til hjemmeside om 'Samtykkeerklæring omkring billeder – hvad siger loven'. Vi havde selv emnet oppe på et klubmøde for et stykke tid siden, og der var ikke den store tilslutning - så bestyrelsen regner med at vore medlemmer har helt tjek på GPDR.

Men - vil du lige have en opfrisker, eller var du en af dem der ikke lige deltog i mødet, så kan du logge ind og læse lidt på bloggen.

Husk!

Det er altid fotografen og den der poster billder på internettet der har ansvar for at de nye regler bliver overholdt.

Bloggen er nu sat op til at medlemmer kan uploade billeder til afstemning. Det er kun medlemmer der kan uploade og stemme - og vi håber med det nye tiltag at rigtigt mange vil deltage aktivt i vores små interne 'konkurrencer'.

Der mangler stadig billeder til medlemslisten!!

Husk at maile dit billede til medlemslisten - det kunne jo være rart at få sat ansigter på alle, både for nye og gamle medlemer. Login og læs mere her...

Husk at bruge bloggen...

Det var et 'gammelt ønske at man kunne stille spørgsmål eller komme med forslag til aktiviteter - direkte til klubbens medlemmer på hjemmesiden - og det kan du fasktisk meget nemt. Med dit login har du fri adgang til at blogge med klubbens medlemmer - og hvis du kigger under 'Vejledninger' kan du se hvordan du hurtigt kommer igang.

Mange fine skud til årets foto...

Til vores juleafslutning havde vi igen 'Årets foto' på programmet, og i år gik vi efter de 5 bedste. Alle de indsendte billeder blev vist på storskærm, og så var det op til de fremmødte at stemme om hvilket billede der skulle have titlen som årtets foto - emnet var frit, så alle kunne sende ind.

De tre vindere blev...

Nr 1 - Peter Hilbo
Nr 2 - Gorm Skovsted
Nr 3 - Mensur Selmani

Skarpt forfulgt af...

Nr 4 - Pia Adamsen
Nr 5 - Timmy Bjørnestad

Så fik vi valgt årets foto...

Til vores juleafslutning havde vi 'Årets foto 2016' på programmet. De indsendte billeder blev vist på storskærm, og så var det op til de fremmødte at stemme om hvilket billede der skulle have titlen som årtets foto - emnet var frit, så alle kunne sende ind.

De tre vindere blev...

Nr 1 - Per Dyrby - Portræt
Nr 2 - Jens Gaarde - Drone foto 
Nr 3 - Gorm Skovsted - Landskab

Nyheder fra redaktionen

Vores årlige udstilling på Rødovre Bi

Klubben har modtaget link til hjemmes

Bloggen er nu sat op til at medlemmer

Der mangler stadig billeder til medle

Husk at bruge bloggen...

Nyt i kalenderen